28 februarie 2010

Love for nature!


"O sa plec... O sa plec in natura! O sa imi caut drumul printre copacii enormi si bravi! Si chiar daca nu o sa il gasesc voi ramane la umbra unei tise care sa imi sopteasca ca se aproprie noaptea! Ma voi odihni pe pajistea verde si matasoasa in timp ce creaturile padurii imi vor incanta urechea cu simfoniile naturii!" Panait Andrei

P.S. Protejati natura! Ea ne ofera oxigenul pe care il inspiram, dar tot ea asimileaza dioxidul de carbon expirat de noi! Nu fiti haini cu natura, datorita ei inca mai putem sa traim, sa respiram!Nu v-ati gandit ca odata cu taierea padurilor distrugeti un intreg ecosistem?
In timp ce autovehiculele si fabricile ne polueaza aerul voi ce faceti? Vreti sa va spun eu? Va spun , nu faceti nimic si ar trebui sa va ingrijoreze aceasta nepasare!
Va multumesc si vizionare placuta!
















27 februarie 2010

Cerul impodobit!

"E destul să privesc cerul (într-o noapte cu stele fără lună) şi braţele îmi cad în jos de neputinţă, de tristeţe. Dacă oamenii ar privi mai des cerul şi foarte atent, ar muri de disperare şi umilinţă. Putem trăi fiindcă îl uităm. Nu ne întristează numai; ne înspăimântă, ne înnebuneşte, ne sfâşie." Eugene Ionesco.

"Daca vrei sa ma linistesti daruieste-mi un pachet de tigari si un cer instelat!" Panait Andrei.











21 februarie 2010

Love is in the air!



15 februarie 2010

Brasov city!

5 februarie 2010

Just my lighter!


Bricheta cred ca este obiectul care il folosesc cel mai des, mai ales acesta bricheta care o folosesc adeseori.
Asa ca...
Ce ar fii un fumator fara bricheta?
sau
O scoala fara profesori?
Un lucru e cert, noi(omenirea) a sa ajungem sa ne autodistrugem, chiar daca asta se va intampla in viitoarul inderpartat sau apropiat. Bricheta asta o sa o las din mana doar atunci cand o sa il vad pe Basescu sau pe oricare alt mogul care ne distruge tara(Nu de alta, dar o sa incerc sa le sparg capul indiferent care ar fii consecintele). Dar ce sa mai lungim cu vorba si sa trecem la ce e mai important. Vizionare placuta!





4 februarie 2010

Frozen Lake Maneciu PANORAMICA

Azi, Joi 04 februarie 2010, Bitza (cel pe care il ascultam cand eram copil) a revenit cu un nou album cu numele "Goana dupa fericire". Am ascultat de cateva ori cap coada albumul si m-am gandit ca este momentul sa revin si eu cu poze noi. O sa incep cu aceasta imagine panoramica facuta pe gheata(la propriu). Hope you like it!

About Me

Fotografia mea
Panait Andrei Marian
Sunt un simplu om care face ceea ce ii place. Contact: panaitandrei@fotopnt.com
Vizualizați profilul meu complet

Persoane interesate