26 iulie 2010

I believe in the afterlife!

    Si Da! Cred ca m-am intors sa postez cateva dintre nebuniile mele! Dupa cateva(mai multe) intrebari de genul  'O sa mai postezi?', 'Cand mai pui ceva pe blog?', m-am gandit sa revin cu cateva noutati.
    Ei bine, "I believe in the afterlife" e una dintre ultimele creatii, fiind o combinatie de fantezie cu realitate. Desi nu cred ca va fi inteleasa de multa lume, eu totusi o public pentru acele persoane care macar isi vor dori sa o inteleaga sau cel putin sa isi faca o parere despre ceea ce vrea sa insemne.
  

  
18 aprilie 2010

Suflet pierdut!

"Simt ca ma pierd in ceata iar singurul lucru pe care il intrezaresc este varful muntelui care si el incearca sa se lupte cu pacura care il face din ce in ce mai mic si incercand sa strige catre cer isi pierde puterile si lasa particulele fine de apa sa ii macine puterea si necazul... Iar eu alergand spre baza lui si incercand sa il salvez din ghearele negurii, ma pierd si mai adanc, si pur si simplu nu mai ma gasesc nici macar pe mine. Sunt pierdut... asta imi vine in minte cand aud o voce de fata cantand, in acel moment incep sa fug dar sunetul parca izbitor se pierde si mai mult in intuneric... Ma opresc, asta fac...si cu ultimele forte incerc sa prind inima eternului care fugea incolo si incoace, dar tot nu reusesc si imi pierd speranta, ma afund in tristete, vreau sa adorm, dar nu pot, e tot mai greu, ma apasa tot mai tare si nu vrea sa imi dea pace... de ce...? nu ai mila? cu ce am gresit? imi promisesei aripi si acum incerci sa ma dobori din picioare! E greu nu? Unde e vointa pe care o aveai odata? Asta am strigat catre nicaieri dupa care am amutit. "
Fragment din "Suflet pierdut", creatie proprie.
11 aprilie 2010

Cocosul cu 2 capete!

-In mitologia greaca exista un caine musculos numit Cerber, acesta este 'cainele lui Hades' deoarece păzeşte intrarea în Infern, permiţând doar sufletelor morţilor să intre, dar mai ales veghează ca nimeni să nu mai iasă, împiedicându-le întoarcerea în lumea celor vii.
-Iar in islamism se spune ca Allah a creat un cocos uriaş ce avea picioarele în primul strat al cerurilor, iar capul ii iesea prin cel de-al saptelea strat. În fiecare noapte, cand Allah aduce pe lume cate 70 000 de noi ingeri si ii duce în marea moschee Masjid al-Aqsa, cocosul din ceruri începe sa cante. Atunci, ceilalti cocosi de pe pământ il aud şi ii imita cantecul, aşa explicandu-se de ce aceste pasari canta inainte de revarsatul zorilor. Ele aduc aminte oamenilor ca este timpul pentru rugaciune. intr-o zi, cocosul gigantic va canta pentru ultima oara, iar atunci mortii vor învia.
Facand o analogie din aceste doua personaje mitice, am creat propriul meu personaj el avand numele de 'Cocosus'. El simbolizeaza un cocos cu doua capete, un cap reprezentand pacea, iar celalalt razboiul. Practic acest personaj intruchipeaza doua fete total opuse, care ajung intr-un final dupa lupte crancene sa faca un pact si sa se puna in slujba Raiului si Iadului, el alegand calea sufletelor care se indrepta spre eternitate.
1 aprilie 2010

Paste fericit!

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!!

28 martie 2010

Înaripatele fiinte!


"Prin ele trec păsări
ca nişte gânduri uitate
Păsările cântă
neauzite de nimeni
un cântec din altă lume
alb şi înalt
şi dispar într-un copac uriaş
ca un nor
apărut din senin" Ioana Trică







24 martie 2010

Beautiful girl!

7 martie 2010

MoldoAlex car!









6 martie 2010

Shining glass!

1 martie 2010

Singur in salbaticie!

28 februarie 2010

Love for nature!


"O sa plec... O sa plec in natura! O sa imi caut drumul printre copacii enormi si bravi! Si chiar daca nu o sa il gasesc voi ramane la umbra unei tise care sa imi sopteasca ca se aproprie noaptea! Ma voi odihni pe pajistea verde si matasoasa in timp ce creaturile padurii imi vor incanta urechea cu simfoniile naturii!" Panait Andrei

P.S. Protejati natura! Ea ne ofera oxigenul pe care il inspiram, dar tot ea asimileaza dioxidul de carbon expirat de noi! Nu fiti haini cu natura, datorita ei inca mai putem sa traim, sa respiram!Nu v-ati gandit ca odata cu taierea padurilor distrugeti un intreg ecosistem?
In timp ce autovehiculele si fabricile ne polueaza aerul voi ce faceti? Vreti sa va spun eu? Va spun , nu faceti nimic si ar trebui sa va ingrijoreze aceasta nepasare!
Va multumesc si vizionare placuta!
















27 februarie 2010

Cerul impodobit!

"E destul să privesc cerul (într-o noapte cu stele fără lună) şi braţele îmi cad în jos de neputinţă, de tristeţe. Dacă oamenii ar privi mai des cerul şi foarte atent, ar muri de disperare şi umilinţă. Putem trăi fiindcă îl uităm. Nu ne întristează numai; ne înspăimântă, ne înnebuneşte, ne sfâşie." Eugene Ionesco.

"Daca vrei sa ma linistesti daruieste-mi un pachet de tigari si un cer instelat!" Panait Andrei.











21 februarie 2010

Love is in the air!



About Me

Fotografia mea
Panait Andrei Marian
Sunt un simplu om care face ceea ce ii place. Contact: panaitandrei@fotopnt.com
Vizualizați profilul meu complet

Persoane interesate